سلام خسته نباشید. من همسرم وقتی اعصابمو خورد میکنه گریه میکنم میگه الکی آبغوره نگیر یا با کوچکترین بحثی جدا میخوابه همش میگه اعصاب ندارم اصلا طرز حرف زدن بلد نیست همش تو دعوا میگه خانوادت اینجور بخدا کم آوردم دیگه مامانش هم همش دنبالم دروغ میبافه یه پسر سه سال و نیم هم دارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز

گريه كردن يك هيجان طبيعي و واكنشي به احساس خشم و غم است .وقتي همسرتان ارام هستند با ايشان صحبت كنيد اينكه حتي اگربدترين اتفاق هم بيفته نبايد جاي خواب را عوض كنند و يا بخواهند بر احساس شما برچسب بزنن و ان را سرزنش كنند . به همسرتان ياداور شويد كه شما فرزندي داريد كه نياز به خانه گرم و ارامش دارد و شما مسئول ايجاد ان هستيد

نبايد در بحث پاي خانواده ها به ميان كشيده شود اگر دلخوري يا ناراحتي از والدين هست ان را همان موقع مطرح كرده و حل و فصلكنيد نه در زماني كه بين خودتان كدورت هست .

با توجه به گفته هايتان راجب مادر همسرتان و ديد همسرتان به خانواده تان بهتره روابط خود با خانواده ها محدود كنيد وسعي كنيد باشگرد هاي زنانه همسرتان را به سمت خود جذب  كنيد.