سلام. نمیخوام بهش از حسم بگم غرورم له میشه. تو دوران مجردی فکر میکردم خیلی زیبا هستم ولی از وقتی ازدواج کردم همسرم باعث شده واقعا زشت شدم تا حالا یه بارم از ته دلش نگفته که من خوشگلم ۵ ساله گذشته وقتی میگم مامانم خوشگله سریع تایید میکنه و میگم من از مامانم خوشگلترم میگه تو شبیه عمه هاتی دلم شکسته .انقدر نگاه این و اون میکنه میاد بهم میگه فلانی چقد خوشگله و اون یکی چقد نازه نمیدونم چیکار کنم انگیزمو واسه زیبا کردنم براش از دست دادم

به این نتیجه رسیدم واقعا زشتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل مامان دوتا بچه ۲ساله و ۴ ساله
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام وقت بخیر
زیبایی امری نسبی هست که هر کس تعریف متفاوتی میتونه داشته باشه ، اینکه شما رو برای ازدواج انتخاب کردن میتونه نشان زیبا دیدن شما باشه . نکته مهمتر به نظرماین هست که در ابتدا شما باید روی خودتون کار کنید و خودتون رو دوست داشته باشید و زیبا بودن تون رو مشروط به تایید نکنید.