با سلام وخسته نباشید در مورد این رشته کارشناسی ارشد رشته گیاهان زینتی و بازار کارش ممنون میشم راهنماییم کنین من ارشد شبانه این رشته قبول شدم اما نمیدونم بازار کارش چطوره و آیا در حال حاضر ارزش داره این رشته رو بخونم ممنون بابت پاسخ گوییتون

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر و مشاور تحصیلی

سلام. اگر دنبال کار اداری می گردید این رشته مناسب نیست. رشته های کشاورزی در کل به درد یه آدم زرنگ می خوره که اهل کار باشه. بتونه وام بگیره و کارآفرینی بکنه. اگر اهل کار عملی هستید این رشته خوبه. باید به کار در گلخانه و گیاهان زینتی علاقمند باشید.

تجربه شما

سلام و خسته نباشید بین گرایش گیاهان زینتی و یا دارویی کدام بهتره ؟و بازار کار موفق تری داره؟