سلام وقت بخیر، من ۲۵ سالمه همسرم ۳۰ سال، ۲ سال نامزد بودیم و الان ۱ سال که زندگی مشترک شروع کردیم، مشکل من اینه که همسرم به شدت به حرف مادر و خواهراش گوش میده به جز حرف من، هر تصمیمی بخواد بگیره با اونا مشورت میکنه همیشه آخرین نفری که خبر دار میشه منم، اصلا هم مسئولیت زندگی رو قبول نمیکنه همش هم میگه پول ندارم، بهم پول نمیده همش میگه میخوای چیکار یا ندارم واقعا دارم خسته میشم از زندگی ناامید شدم هر چی حرف میزنم با شوخی خنده جدی دعوا فایده نداشت،قبل عروسیمون هم خانواده اش کاری کردن شب عروسی بدترین شب زندگیم بود شوهرم با اینکه میدونست من مقصر نیستم پشت منو خالی کرد و هم اینکه شوهرم استقلال مالی نداره خونه و مغازه ای که داریم برای پدرشوهرمه اونا هم رو همین حساب همشون هر هفته جمع میشن خونه ما،خیلی دارم اذیت میشم خیلی و هم اینکه ۲ بار دیدم که به خانمهای دیگه پیام میده هر ۲ بار من یه چیزی هم طلبکار شدم،دیگه دلم نمیخواد به این زندگی ادامه بدم،دوستش دارم خیلی ولی واقعا بهم داره سخت میگذره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز ✋🏻
ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد
اينكه به همسرتان علاقه داريد ،براي بهبود شرايط زندگي تان بسياركمك كننده است .بهترين كار شناسايي عواملي است كه باعث اين مشكلات شده است .به رفتارهاي خود بيشتر دقت كنيد ،سهم شما در اين مسائل چيست ؟چقدر همسرتان را ميشناسيد ؟آيا از نيازهاي او اطلاعي داريد؟چرا به حرفهاي شما گوش نميكنند؟براي بهبود زندگيتان چه اقدامي انجام داده ايد ؟بيشتر تمركزتان را روي رابطه خود بگذاريد،تمركز خودرا از رابطه همسرتان با خانواده اش كمتر كنيد.به دنبال تغيير خود باشيد .روي رفتارهاي خود متمركز شويد ،منصفانه نگاه كنيد ،آيا من باعث شدم همسرم اينگونه رفتار كند؟كدام رفتار من باعث شده كه به حرفهاي من گوش نكند ؟شايد من طوري رفتار كردم كه همسرم اينگونه عكس العمل نشان ميدهد ؟روابط خودرا با همسرتان صميمي تركنيد ،دو نفر گي هاي خودرا تقويت كنيد ،از خانواده همسرتان پيش ايشان بدگويي نكنيد ،چون باعث كدورت و ناراحتي در خانواده ميشود (مثلا به او نگوييد كه چرا به حرفهاي مادر و خواهرت گوش ميكني و به من نه ،چرا من هميشه آخرين نفر متوجه ميشوم )،به دنبال علت باشيد . سعي كنيد اولين نفري باشيد كه بابت موفقيتهايش تبريك ميگوييد .ناراحتيهاي خودرا به صورت درخواست و با ملايمت و احترام بيان كنيد .مثلا اينطوري شروع كنيد ؛"خيلي خوشحال ميشم وقتي كه ."مهارت كلامي بسيار مهم است .وقتي با لحن مناسب بيان كنيد همسرتان با ميل بيشتري  به حرفهاي شما گوش ميكند .كاملا به حرفهاي همسرتان گوش كنيد .و اين را نشان دهيد كه به حرفهاي او توجه ميكنيد وبرايتان مهم است .در شرايط مناسب كه حال خودتان و همسرتان هم از لحاظ روحي و جسمي خوب است بدون سرزنش ،جبهه گيري ولجبازي با همسرتان صحبت كنيد .ابتدا بگوييد كه چقدر دوستش داريد ،و احساس خوشحالي و خوشبختي ميكنيد كه با او زندگي ميكنيد.در مورد ويژگيهاي مثبت همسرتان بگوييد و بابت تمام كارهاي خوبي كه انجام ميدهد تشكر كنيد .اورا در آغوش بگيريد .سپس در مورداحساس وانتظارات خود بگوييد .پيشنهاد ميكنم براي يادگيري  برخي مهارتهاي زندگي  از مشاوره حضوري كمك بگيريد .

                           شاد و موفق باشيد 🌷🙏🏻