بند ناف تک شریانی جنین

سلام خانم دکتر ببخشید من سونوی ان تی 2.3 شد ازمایشم نرمال بود غربالگری دومو انجام ندادم .تو سونو اونومالی دکتر تشخیص داد ک بند ناف جنینم تک شریانه . اکوی قلب هفته نوزده انجام دادم خوب بود  الان دیگه مشکلی نیست از نظر شما من خودم خیلی نگرانم مشکلی باشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

بایدرشدجنین راپیگیری کنید.درمواردی جنین ممکن است رشدخوبی نکند