میشه موقع ورزش نوشیدنی خورد؟

سلام

من بیست و دوسالمه قدم ۱۶۰ و وزنم ۴۷

یک هفته ای شروع کردم به باشگاه رفتن و بدن سازی کار میکنم میخواستم بپرسم که در حین ورزش به جای آب میتونم آب هویج یا شیر استفاده کنم و اینکه اضافه کردن یک قاشق سرلاک به این نوشیدنی ها ضرری نداره ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی

سلام
شیر موقع ورزش اصلا توصیه نمیشه چون بخاطر پروتءین کازیینی که داره باعث دلدرد میشه. آبمیوه هم باعث سنگینی و احساس نفخ میشه.
بهترین نوشیدنی آب هست .
ولی اگر اصرار دارید ، میتونین کمی عسل به آب اضافه کنین.
و بخاطر اینکه وزنتون زیاد بشه، تمرکز روی تغذیه کل شبانه روز داشته باشید و حتما دریافت کالری تون رو افزایش دهید.
مصرف مقدار کافی کربوهیدراتها مثل بدنج، نان، ماکارونی، سیب زمینی در کنار پروتءین کافی میتونه شما رو به نتیجه دلخواه برسونع