تایم کم شیر خوردن کودک

سلام و خسته نباشید خدمت شما.پسر من موقع شیر خوردن فقط ده دقیقه شیر میخوره و بی وقت ها دو ساعت یه بار شیر میخوره .به نظر شما ده دقیقه کم نیست و فقط شیر آبکی رو میخوره؟لازمه که از هر سینه م دوبار بهش بدم که شیر غلیظ و خامه ای رو هم بخوره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
زمان شیرخوردن در کودکان متفاوت است. به اجبار هم نباید به کودک شیر داد هم سینه را از دهان بیرون کشید. وقتی خود کودک سینه را پس زند یعنی به اندازه کافی شیر خورده است. مگر اینکه طی آن زمان که سینه در دهانش بوده عمل مکیدن انجام نداده و بی قرار و... باشد.