شک دارم همسرم اعتیاد داشته باشه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 58 بازدید 1 تبادل تجربه

 سلام. همسرم سر چیزای بی مورد عصبی میشه با چاقو تهدید میکنه گاهی رنگ و روش زرد میشه رنگش میپره

قبلا یه بار تشنج کرد تصادف کردیم ولی بعد از اون ماجرا اصلا تشنج نکرد دکتر گفت شاید اعتیاد به قرص داره و تیک زده تشنج کرده

وقتی حرفمون میشه تو خونه چاقو برمیداره وسایل هارو پرت میکنه تهدید به کشتن خانوادم میکنه بنظرتون اعتیاد داره؟  یه بچه سه ماهه دارم همیشه استرس دارم بیرون رفتنی تشنج کنه

دوست نداره به جیب هاش دست بزنم سعی میکنه یه چیزایی تو خونه قایم کنه من نبینم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام
متاسفانه رفتارهايي كه همسرتون دارد غير طبيعي هست اگر بجز اين رفتارها شك و سو ظن به شما يا اطرافيان داره حتما بايد به روانپزشك مراجعه كنيد تا دارو مصرف شه.
اما غير ازين هم همسرتون بايد با كمك روانشناس و پزشك تحت درمان قرار بگيرن.
احتمال مصرف دارو يا مواد در همسرتون هست
و باتوجه به رفتارهاي خطرناكي كه دارد حتما با كمك كسي كه بهش اطمينان داريد مثل يكي از اعضاي خانواده ي خودتون يا همسرتون اقدام به درمان ايشون كنيد.
با همسرتون صحبت كنيد كه نگران زندگي اتون هستيد و بيشتر نگران سلامتي خودش و قصد داريد كمكش كنيد و اين رفتارهاي ايشون باعث ترس شما و بچه اتون خواهد شد،تاراضي به درمان بشه.
تاكيد ميكنم حتما از كسي و با كمك تيم متخصص درماني(پزشك و روانشناس) اقدام به درمان كنيد.

تجربه شما

اعتیاد داره .منم شوهرم معتاد به قرصه