سلام خسته نباشید من تو دوره های ماهانه لخته خون میبینم در دو دوره دقت میکنم تو روز دوم ماهانه به اندازه دو بند انگشت و در بقیه روزها کم و کوچیکه،درضمن این ماه روز اول فقط  لکه بینی داشتم میخواستم ببینم طبیعی یا غیرطبیعی؟

شنیدم کم خونی میتونه باشه ماه قبل خوراکی های خونساز زیاد خوردم اما باز هم همینطوری بوده خون قرمز و لخته خون تیره هست

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ، شما بايد سونوگرافي رحم و تخمدان انجام دهيد شايد علت آن ميوم باشد ولي فقط اين احتمال وجود دارد و براي جواب قطعي ، مراجعه داشته باشيد.