برخورد با همسر بی خیال

سلام همسرم اصلا برام کاری انجام نمیده یا جایی بخوام منو نمیبره مگر اینکه خیلی بهش فشار بیارم خسته شدم از کاراش من در شهر کوچیک زندگی میکنم که با پیاده رفتن جای دور درست نیست اگه جایی بخوام بریم مثلا مغازه بانکی هرچی بگم منو نمیبره مجبور میشم به خواهرم میگم منو میبره یا مثلا امشب بهش میگم برو از خونه بابام بخاری برقی بیار متاسفانه گوش نمیده یا بچمون واسه تشکیل بیمه نرفت بخدا بعد شش ماه دیگه خودم نمیتونستم مادرم براش گرفت خیلی چیزای دیگه نه واسه خودم انجام میده نه واسه پسرم یه جورایی خودشو میزنه به تنبلی من خسته شدم از زندگی با همچین آدمی پشیمونم که نه واسه ما وقت میزاره نه محبتی میکنه تو رو خدا راهنماییم کنید چیکار کنم چجوری درستش کنم ممنون میشم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده

با سلام خدمت شما دوست عزیز
در درجه اول بایستی به این نکته توجه کنید که دلایل این تنبلی در رفتار همسرتون چیه. اگر این مشکل در دوران مجردی ایشون هم بوده و تنها در مورد شما نیست پس بهتره به تاثیری که این رفتار بر رابطه تون می‌گذاره یکبار خیلی جدی با هم صحبت کنید و با هم روش هایی مثل یاد آوری و استفاده از یاداورها برای جلوگیری از فراموشی برای انجام کارها رو تعیین کنید و در صورتی که رفتاری نشان دادند که مورد تایید شما بود حتما تشویق کلامی رو انجام بدید.