گریه کردن بعد از دعوا با همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 128 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من ۲۴ سالمه و دو ساله که ازدواج کردم،از همون روز اول منو همسرم سر هر موضوعی با هم بحث و دعوا می‌کردیم و اوایل هفته ای یکبار دعوای لفظی شدید داشتیم و با مرور زمان خیلی کمتر شده و هر چند ماه یکبار دعوای لفظی خیلی شدیدی داریم و من این دو سال هر وقت دعوامون می‌شد شب تا صبح گریه می‌کردم و همین الانم همینجوری ام و بعد از بحث حسابی گریه می‌کنم و ته دلم خیلی احساس ناامیدی به زندگی دارم،من اکثر اوقات خونه تنهام و همسرم دوست نداره تنها بیرون برم، احساس می‌کنم انقدر روحیه ام ضعیف شده که حتی روزهای معمولی و بدون بحث هم با گوش کردن آهنگ غمگین گریه ام می‌گیره، یه مدته که کلا میل جنسیم هم از بین رفته نمی‌دونم چیکار کنم،احساس می‌کنم افسردگی گرفتم، درسته؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

با سلام
 اوایل ازدواج معمولا به دلیل شناخت ناکافی ونداشتن مهارتهای ارتباطی مشکلات در رابطه زیاد است وهمانطور که شما در رابطه با همسرتان دیده اید به مرور کم میشود شما وهمسرتان باید سعی کنید با مزالعه ویا مراجه به مشاور مهرتهای ارتباطی -مدیریت خشم وحل مسیله را یاد بگیرید تا بتوانید مسایلتان را با کمک هم حل کنید مدیریت رابطه آگاهی میخواهد مهارت میخواهد سر سری نگیرید در رابطه دونفر باید به نیازها وخواسته های یکدیگر توجه کنند یکی از نیازهای اساسی ما آدمها نیاز به آزادی ست که همسر شما آن را در شما نادیده میگیرد وهمین شما را به سمت افسردگی میبرد  بی میلی جنسی هم به دلایل مختلف به خصوص مشکلات ارتباطی با همسر -اضطراب وافسردگی و....به وجود می آید که با حل آنها بی میلی نیز به سمت درمان میرود در رابالبته مشکلات رابطه شما باید تحلیل شود پس مراجعه به مشاور فراموش نشود

تجربه شما

😔😔درکت میکنم .