نفقه فرزند دختر بعد از طلاق

 سلام. مبلغ نفقه برای فرزند دختر ۲۷ و ۲۵ ساله مجرد میباشند بعد از طلاق والدین چقدر است آیا قانونی میتوانیم شکایت کنیم برای دریافت نفقه، و محاسبه نفقه این فرزندان چگونه است؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

باسلام
پرداخت نفقه ی فرزندان در صورت نداشتن منبع مالی و عدم توانایی فراهم آوردن معیشت ، بر عهده ی پدر خانواده است.
مبلغ نفقه ی فرزندان را دادگاه با توجه به شرایط و اوضاع و احوال و نیازهای فرزندان مشخص می کند.در نتیجه محاسبه ی میزان نفقه به نظر قاضی بستگی دارد.
شما نیز می توانید برای دریافت و تعیین میزان نفقه دادخواست حقوقی بدهید.
موفق باشید