علائم بواسیر چیست؟

سلام خسته نباشید در اطراف مقعد برآمدگی کوچیک حس میکنم در زمان یبوست خیلی دردناک میشه. نزدیک دوسال یبوست داشتم خیلی خیلی دردناک و شدید.ولی الان بهترشدم. اما هنوز برآمدگی رو حس میکنم. خجالت میکشم برم دکتر. میخواستم بدونم علایم بواسیره؟ راه درمانش چیه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
نمیتوان قطعا گفت این برجستگی بواسیر باشد. برجستگی ناشی از بواسیر هنگام دفع ا کانال قعد خارج می شود و سپس به داخل بر میگردد.
زگیل یا تگ پوستی نیز می توانند  موجب برآمدگی کوچک کنار مقعدی شوند.
بنا بر این لازم است برای تشخیص صحیح به پزشک مراجعه نمایید.