سلام. ببخشید من هفته چهاردهم بارداری هستم برای درمان ترشح سبز، دکتر قرص واژینال مترونیدازول داده از وقتی مصرف کردم دچار ترشح آبکی خیلی رقیق بیرنگ و گاهی سفیدرنگ شدم مقدارش گاهی خیلی زیاده و گرمه. ممکنه تأثیر همین قرص باشه؟ یا خدایی نکرده کیسه آبم سوراخ شده؟ خیلی نگرانم تا الان ۵ قرص مصرف کردم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

وقتي عفونت واژينال در حال بهبوديه ترشحات كم كم رقيقتر ميشن و اين حالت طبيعيه. اما يادتون باشه در بارداري قرص واژيناب رو نبايد تا انتهاي واژن ببريد. و نبايد در طول مصرف دارو مقاربت كنيد. ترجيحا يكسون اپليكاتور را وارد كنيد يا با انگشت تميز وارد واژن بشه. بهرحال بهتره پزشكتون ببينتتون، كه مطمين بشيد كيسه آب سالمه