علت گریه کودک در خواب چیست؟

سلام پسرم دوسالشه شب ها ساعت یک یا دو میخوابه تو خواب خیلی غلت میزنه و ناله میکنه و هر روز صبح از ساعت پنج به بعد یک دفعه با گریه از خواب بیدار میشه و دوباره میخوابه کم اشتهایی هم داره. کلا فقط کیک و شیر و کتلت و میوه میخوره وقتی هم هم بیداره خیلی نا آرومی داره ولی بلافاصله که شکمش کار میکنه حالش خوب میشه علت چیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
برای خواب بهتر باید غذای کافی خورده باشد که گرسنه نباشد و محیط هم از نظر نور و دما مناسب باشد.
ممکن است بعلت بیماری یا درد مثل دل درد، گوش درد و... بیدار شود. با توجه به بی اشتهایی هم بهتر است توسط پزشک معاینه و آزمایش چک شود.