نمی دونم همسرم بهم خیانت کرده یا نه؟

سلام من و شوهرم همكار هستيم من الان مرخصی زايمان هستم كار شوهرم طوری هست كه مدام در شعبه های شهرستان جايی كار ميكنيم ميره ماموريت. تو آخرين ماموريتش يه اس ام اس اومد كه شوهرت گندش رو دراورده و الانم تو شعبه شهرستان فلان با خانم فلان چه داخل و چه بيرون از محل كار چه ميكنه. اس ام اس قابل پيگيری نيست كه بشه فهميد كی فرستادتش. به شوهرم گفتم اونم كاملا انكار كرد و به جون بچمون قسم خورد كه اين اس ام اس دروغه. اون خانم هم يه خانم متاهل ولی بدنامه كه تا حالا با چند تا از همكارا ارتباط داشته. نميدونم باورش كنم يا نه. از روزی كه اين اس ام اس اومده فكرم خيلی خراب شده. بخاطر زايمان و بچه هم خيلی اذيت شدم اين چند ماه نميدونم چه كنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٣ شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره خانواده

با سلام خدمت شما دوست عزیز
مساله ای که وجود داره اینه که اساس یک رابطه بر پایه اعتماد شکل میگیره و جلو میره و در ارتباط با خیانت هم شما فقط زمانی می تونید با قطعیت به این باور برسید که همسر شما یه شما خیانت میکنه که مدارک و شواهدی مبنی بر این داستان وجود داشته باشه تنها بر پایه یک پیام نمیشه کل رابطه با همسر رو زیر سوال برد. پس به جای ایجاد دغدغه ذهنی تلاش کنید صمیمیت و رابطه بین خود و همسر رو تقویت کنید تا زمینه برای شکل گیری این مساله از بین بره و با شک بی موردی اساس رابطه رو از بین نبرید.
موفق و پیروز باشید