سلام. من پسرم الان 13 روزه که دنیا اومده هفتمین روز بند نافش افتاد بعد دو روز موقع عوض کردن لباسش متوجه شدم از نافش خون اومده الان چند روز هی شبا خون میاد دکتر گفتم گفت الکل سفید بزن ولی اینترنت سرچ کردم نوشته بود اصلا الکل سفید نزنید موندم چیکار کنم راهنماییم کنید؟ خواهشا

پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، بعد از افتادن بند ناف تا یک هفته ترشحات خون ابه ای از بند ناف طبیعی است. اصلا از الکل استفاده نکنید. در صورت لزوم به متخصص اطفال مراجعه نمایید.