افسردگی شوهر و شاد زندگی نکردن من

 سلام. 7 ساله متاهلم دختری دو ساله دارم شوهرم علائم افسردگی داره پدرشم مشکل استرس و افسردگی داره و تحت درمانه هر وقت بهش میگم میگه خب افسرده ام! قانعش میکنم مشکل داره ولی دکتر نمیره اخلاقشم مغرور و درونگراست انگار منو اصلا قبول نداره و به هیچ حرفم توجهی نمیکنه سرکار یا مهمونیایی که خوشش بیاد عالیه بهش میگن بمب روحیه اداره ولی برای ما برج زهرمار هر حرفی هم بگم یه جوری تهش خودمو میسوزونه. واقعا درمونده شدم گاهی خوبه اما معمولا خنثی و بی حوصلست میدونم واقعا مشکل داره همیشه ناامیده دوست داره بمیره از دنیا ناامیده همش میگه که چی آدم این همه زجر بکشه تهش مردن برای کمک به شوهرم چه کنم؟

احساس گناه میکنم که این آدمو انتخاب کردم و نمیدونم خب حالا که این آدم مشکل داره من خودم چه جور شاد باشم و لذت ببرم به شدت بهش وابستم و بدون اون هیچ چیزی برام معنی نداره و لذتبخش نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل مادری و خانه داری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
زماني ما فردي را افسرده ميناميم كه خلق پايين يكسان براي مدتي داشته باشد اينكه همسرتان در محيط هاي انتخابي خود سرحال و بمب انرژي است تا حدودي افسردگي رو زير سوال ميبرد .و يادمان باشد افسردگي وراثتي نيست كه چون پدر يا مادر افسرده است حتما فرزند هم دچار ان است زندگي با فرد افسرده تاثير خاص خود را بر فرد دارد شكي بر ان نيست اما واگيردار نيست .به نظر اين خلق و رفتارها نوعي دستاويز براي همسرتان شده كه با ان روي هر كار خود توجيه بگذارد و از خود سلب مسئوليت كند با گفتن من افسرده ام .بهتره با ارامش با ايشان حرف بزنيد و از ايشان دليل اين رفتارها و بي توجهي ها را بپرسيد پشت اين بدخلقي چه چيزي است و با اين رفتارها به دنبال چيست (حمايت ،دلسوزي، بيخيالي)
دوست عزيز لازمه كمي از همسرتون فاصله بگيري ايشان متوجه اين وابستگي هستند و نگذاريد اين را بهانه ازار قرار بدهد .ما هر كدام هويت مستقلي داريم و ازدواج همه هويت ما نيست اينكه خود را با برنامه ها يا كلاس هاي مختلف سرگرم كنيد و سعي كنيد كمي از اين فكر ها دور شويد .هر فردي حق انتخاب شريك زندگي اش را دارد اين احساس گناه تنها شما را از درون بهم ميريزد .