مشکل وزن گیری پسر ۱۴ ماهه

با سلام.

پسر ۱۴ ماهم شیر خشک میخوره (بیومیل AR) از سه ماهگی رفلاکسش تشخیص داده شد امپرازول میدم ( صبح ناشتا یک سوم کپسول) از شش ماهگی بعد از یک تب طولانی وزنش متوقف شد.الان هم شش و نیم کیلو هست.چند ماهه یبوست داره و الان مقعدش زخم شده. میدونم که رفلاکس موجب یبوست میشه. ولی خب چطور کنترلش کنم؟

انواع ملین ها رو دادم اثر نداشته.

چه غذاهایی بهش بدم که رفلاکسش رو تشدید نکنه ،باعث یبوست نشه و به وزنگیریش کمک کنه؟

لطفا راهنمایی بفرمایین

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

مادر عزیز با توجه به شرح حالی که میفرمایید، من توصیه میکنم جهت ارزیابی از نظر بیماریهای مطرح کننده سوء جذب مثل سلیاک یا سایر بیماریها کودکتون نیاز به انجام آزمایشات تکمیلی داره تا در صورت وجود شوء جذب درمان مناسب رو دریافت کنه و مشکلات حل بشه.