همسرم مثل گذشته دوستم نداره

98 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.

از روزی که قهر کردم شوهرم قیدمو زد هفت ماهه الان خونه بابامم دادگاه پاسگاه داریم همه مراحلو رفتیم مونده طلاق

شوهرم نمیخوادم خیلی بد شده کلا فراموشم کرده بیشتر بحثمونم سر خانواده ها بود

دیگه حتی حاضر نیست مشکلشو حل کنه زندگی با منو نمیخواد

این چند وقت هم با دوستاش خوش گذرونی بوده و نوشیدنی

حس میکنم با آدمایی سرش گرمه

اصلا براش مهم نیست که داریم جدا میشیم مثل سابق دوستم نداره

من چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام امیدوارم که خوب باشید .به نظر می رسد دیدگاه شما نسبت به ازدواج اساسا اشتباه باشد . توصیه می کنم جلسه مشاوره داشته باشید .شما با همسرتان دعوا داشتید ،پاسگاه و دادگاه هم رفتید و هنوز به دنبال این هستید که «من را دوست ندارد »؟ رابطه عاطفی در بزرگسالی, یک انتخاب است .اگر در انتخاب یکنفر اشتباه کردید دنیا به آخر نمی رسد .می توانید انتخاب دیگری داشته باشید .ولی وقتی انتخاب اشتباهی می کنید و بعد می خواهید هر طور شده با او بمانید در اینصورت زندگی خودتان را به تباهی می کشانید .باید یاد بگیرید برای خودتان به عنوان یک انسان ارزش قائل باشید .برای زندگیتان هدف و انگیزه داشته باشید .شغل انتخاب کنید و سعی کنید برای خودتان کسی باشید .و بعد در مسیر زندگیتان اگر فردی را دیدید که به دلتان نشست و برای شما به عنوان یک انسان ارزش قائل بود ،او را برای رابطه عاشقانه انتخاب کنید .

تجربه شما

اینم بگم به گوشم خورده رابطه جنسیم داشته شوهرم یکم هاته با معذرت

حرکات مشکوک هم ازش میدیدم