سلام..لطفا اگه میشه بهم کمک کنید.دخترم سه ماه و 10 روزشه..شکمش کار نمیکنه درست..یه سری تا 10 روز کار نکرده بود..بردمش دکتر بهش شیاف بیزاکودیل داد..گذاشتم فرداش کار کرد...بعد دوباره رفت تا یک هفته دوباره شیاف رو گذاشتم اما نتیجه نداد..دوباره به دکتر گفتم هیچی نداد..فقط یه قطره پدی لاکت داده که دلش درد نگیره و گفت بهش ترنجبین بده..اونم دادم فایده نداشت..الان برای بار دوم 11 روزه که شکمش کار نکرده..آیا موضوع جدی هست..ضمن اینکه بیشتر اوقات احساس ناراحتی نداره و گاهی به خودش میپیچه..فقط هم از شیر خودم تغذیه میکنه که کم هم نیس ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسخ مشاور
باسلام شیاف و قرص بیزاکودیل زیر 6 سال منع مصرف دارد و برای تشخیص علت یبوست نیاز به چند آزمایش خون و شاید یک عکس رنگی از روده ها نیاز دارد،شربت شیر منیزی تهیه و روزانه 2بار تا 5روز به شیر خوارتان بدهید.