سلام روز بخیر. من یه دختر شش ساله دارم و یه پسر یه ماه و نیمه. دخترم خیلی اذیت میکنه مثلا صبح انگشت پای داداشش و گاز گرفت جای دندوناش موند نمیدونم چه جور باهاش رفتار کنم که بدتر نشه فکر میکردم بره پیش دبستان بهتر میشه ولی خیلی بدتر شده بچه های کوچیکتر و بزرگترش و میزنه یا بازی باهاشون میکنه که گریه کنن یا نیان سمتش لطفا بگین چیکار کنم؟ ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

با سلام
دوست عزيز فرزند شما ٥ سال كانون توجه در خانواده بوده لذا تولد فرزند دوم يك تغير بزرگ در زندگي او مي باشد . پيشنهاد مي شود بيشتر با كودك خود وقت بگذاريد و بازي هايي كنيد كه مورد علاقه او مي باشد در صورت محدود بودن زمان براي مادر بهتر است  پدر وقت لازم را با فرزند بگذارد .همچنين تا حد امكان ميزان بايد و نبايد ها و اخطار را به حداقل برسانيد