من زگیل تناسلی گرفتم فکر کنم چون یهو همه اون قسمتم تاول تاول شد. چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

 تظاهرات زگيل با تاول نيست. اما اگر وجود زگيل قطعيه  بايد  نمونه زگيل براي بررسي به پاتولوژي جهت بررسي نوع و تيپ وارت انجام بشه كه متوجه بشيم از نوع پرخطره يا كم خطر. واكسيناسيون زگيل تناسلي با واكسن گارداسيل انجام ميشه. كه طي سه مرحله تزريق ميشه.
برداشتن زگيل با محلولهاي لايه بردار مثل پوويدوقيلين ، tca، و با كرايوتراپي و با ليزر طبق صلاحديد پزشكتون صورت ميگيره