با سلام. من یک دختر دارم که وزن تولد۲۵۰۰ از اول فقط از شیرخشک تغذیه کرده الان یه ماه مونده دو سالش تمام بشه شیرش و به گفته پزشک یک‌ماهی کامل گرفتم ازش چون هم کمبود وزن داره هم خوب غذا نمیخوره یعنی اصلا نمیخوره وزن یک سالگیش ۸ بود الان ۸۵۰۰ خیلی کند پیش میره رشد قد و دور سر نرمال و طبیعی الان شکر خدا غذا اومده دو ماهی میشه و خوب غذا میخوره غذاهاشم مقوی چند گرم رفته بالا تو دوماه در صورتی که قبلش ۹ ماه ثابت بود. الان دخترم صبح ها علاقه زیادی به نون و کره داره منم بخاطر وزن کم و اینکه دو ماه پیش اصلا چیزی نمیخورد بهش میدم. دوتا سوال دارم از خدمتتون اول اینکه اشکالی نداره هر روز کره خوردنش؟دوم اینکه چه نوع کره ای بهتره گیاهی یا حیوانی؟آزمایش کلی براش گرفتیم همه چیش خوب بود فقط تیروئید لب مرز آیا باید اقدامی برای تیرویید انجام بدم؟ممنون از وقت گذاشتن و جواب گوییتون پیشاپیش

پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، مصرف روزانه کره مشکلی ندارد و تفاوتی در انواع کره نیست. در صورت آزمایش تیروئید مختل حتما یک نوبت تکرار آزمایش و مراجعه به متخصص اطفال ضروری است.