تفسیر جواب آزمایش بتا

13557 بازدید 1 تبادل تجربه

من آی یو آی کردم ۱۵ روز بعداز آی یو آی رفتم بتا دادم جوابش اینه میشه اینو برام معنیش کنین_negative:<10 Borderline:10_25 Pregnant:>25

1000>

اینطوری بود

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل آرایشگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عدد بتا کمتر از ۱۰ یعنی بارداری منفی
بین ۱۰تا۲۵ مشکوک به بارداری
بیشتر از ۲۵ بارداری مثبت

اگر درست نوشته باشید عدد بتای شما حدود ۱۰۰۰ تعیین شده تبریک میگم باردار هستید عزیزم

تجربه شما

سلام خانم دکتر وقت بخیر

من سه ماهه عقد کردم

دوماهو قشنگ پریود شدم ولی ابن ماه پنجم باید پریود میشدم نشدم

از جلو هم رابطه نداشتیم فقط از پشت داشتیم

پردم هم سالمه

میخواستم بدونم علتش چیه

@سحر۹۸۸۸۷

اول باید بدونید که امکان بارداری با وجود سالم بودن پرده بکارت هست اگر مایع منی روی واژن ریخته بشه

در مورد شما اگر حس میکنید امکان تماس مایع منی با ناحیه واژینال وجود داشته تست بارداری بدید اگر منفی بود(که احتمالش هم بالاست که باشه) به دکتر مراجعه کنید تا دلیل بی‌نظمی قاعدگی شما چک بشه