لکه بینی با قرص دوفاستون

سلام وقت بخیر.من بچه شیر میدم و هنوز پریودنشدم.بچم ۱۵ماهس.چن ماه اخیرروی لکه بینی میفتم وقتی کارسنگین میکنم.دکتر رفتم قرص دوفاستون داده ده روزه دارم استفاده میکنم ولی روز نهم لکه بینی پیداکردم ووقتی دستشویی میرم مثل خونابه قرمز رنگ ازم خارج میشه وگاهی زیردلمم دردمیگیره ازچیه؟ مگه دفاستون برای قطع لکه بینی نیست؟ممنون.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

اگر شیردهی کامل دارید بعلت بالارفتن سطح پرولاکتین پریود به تأخیر میافته البته در بعضی از خانمها این مورد یعنی عدم بازگشت قاعدگی دیده میشه
دوفاستون رو ادامه بدید فعلا و تحت نظر دکترتون باشید