باسلام وخسته نباشید.آقای دکتر بنده 29 سال سن دارم و قدم 174 و وزنم 68 کیلو است. میخواستم بپرسم اضافه وزنه من دقیقا چقدر است؟ و اینکه از چربی هایه شکم و پهلو و ران پا خیلی عذاب میکشم و برایه آب کردنشان با ورزش به نتیجه میرسم و اگر بله چه مدت زمان میبرد؟ ممنونم.
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

بله می توانید به مطب مراجعه نمایید. برای اطلاعات بیشتر با شماره ٨٨٦٨٤٩٤٦ تماس بگیرید. منشی شما را راهنمایی خواهد کرد