تیر کشیدن شکم در بارداری

53 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.من ۲۷ سالمه و تازه متوجه شدم باردارم...۱۴ مهر اولین روز آخرین قاعدگیم بوده گاهی وقتی طرف چپ شکمو درد داره و تیر میکشه و احساس میکنم گردن دست چپمم یه مقدار گرفتگی داره.میخواستم بدونم این دردا طبیعیه یا خطرناک؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز این دردها که گهگاهی به سراغ شما می آید طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد علت آن تغییرات هورمونی در زمان بارداری است موفق باشید

تجربه شما

مبارک باشه، از کجا فهمیدین؟ آزمایش دادین؟

@مدیار

مرسی. آره اصلا از بی بی چک استفاده نکردم بعد از سه روز تاخیر آزمایش خون دادم که مثبت بود.ولی درد کمر و گاهی شکمم اذیتم میکنه که نمیدونم تا کی ادامه داره.من چون یه بار سقط داشتم نگرانم