سلام خانم دشتی ، ممنون از اینکه با حوصله جواب میدید . وقتی جوابتونو میخونم احساس آرامش میکنم . همسر من با پدرم به مشکل برخورده و تحمل دیدن پدرمو نداره و بدبین شده نسبت به پدرم حتی اگه دور از جون بلایی سش بیاد خوشحال میشه . شب عقدمون شوهرم شناسنامه شو نیاورد و پدرم نذاشت عقد کنیم . از همون زمانا دلش گرفته و هر روز الکی به کارای پدرم گیر میده و از کاه کوه میسازه . از حرف ساده ی پدرم برداشت منفی میکنه و بخاطر پدرم از همه ی خانوادم متنفر شده حتی عموهام !!!! حتی پدر شوهر و مادر شوهرمم از این قضیه ناراحتن و حق رو به من میدن و میگن صبر داشته باش . بعضی وقتا احساس میکنم شوهرم لیاقت منو نداشته . من زیبا و عاقل و هنرمند و ...هستم . اوایل ازدواجمون میگفت مثل تو تو اطرافیانم ندیدم . ولی الان خیلی دیدش عوض شده و بخاطر پدرم رفتارش با من عوض شده . میگفت اگه بخاطر پدر و مادرم نبود تا الان 10 بار طلاقت داده بودم . من رو خیلی محدود میکنه . نمیذاره به خانوادم زنگ بزنم . بعضی وقتا که اونا زنگ میزنن یه من یا تلفونو میکشه یا همینجور زنگ میخوره و نمیذاره بردارم . تو بارداریم دو بار پارچ آب ریخت رو جونم . خیلی ناراحتم خیلی افسرده ام بعضی وقتا تنهایی گریه میکنم . به خاطر پدرم به من گفت تو دیگه پیش من هیچ آبرویی نداری . الان تو چشام اشک جمع شده . نمیذاره جهیزیه مو بگیرم و با وسایل دست 2 زندگی میکنم . و میگه پول جهیزیه رو بریم زمین بخریم . وقتی مهمون دعوت میکنیم نمیذاره با اونا سر یه سفره بشینم به مردای دیگه بدبینه میترسه شاید من برا اونا جذاب باشم . و من تنها تو آشپزخونه غذا میخورم . ببخشید حرفام طولانیه ولی دلم پره . با شما که صحبت میکنم آروم میشم . همیشه بقیه رو مقصر میدونه . رفتار سلطه گری داره همش احساس میکنه باید همه چی جوری باشه که اون میخواد تو همممممممممممه چی اینجوریه . دلم برا بچم میسوزه ، الان 5 ماهشه . وقتی بزرگ بشه چه رفتاری ممکنه با اون داشته باشه . پدر شوهرم و مادر شوهرم بچه هاشونو جوری بار آوردن که آزاد بودن و الان پر رو و مستبد بار اومدن و من نمیدونم چکار کنم . میدونه مشکل روانی داره ولی حاضر نیست دکتر بره . حتی دوس نداره من آ]نگ گوش بدم فکر میکنه اون خواننده ها برای من جذاب هستن و من دوسشون دارم . دوس دارم بعضی وقتا باهاتون درد و دل کنم . ممنون
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز همانطور که اشاره کردید وهمسرتون هم خودشون قبول دارند ایشون نیاز به جلسات مشاوره وروانشناسی دارند این رفتار باید ریشه یابی بشه که این همه خشم و تعصب بیجا به چه علت هست سبک فرزندپروریشون و گذشته ایشون باید بررسی بشه. بنظر میرسه ایشون نگرش مثبتی نسبت به خودشون ندارند مهمترین وضروری ترین مورد زیر نظر بودن ایشون توسط روان درمانگر هست لکن میفرمایید قبول نمیکنند راهکارهایی رو ارائه میدم برای اینکه خودتون رعایت کنید سعی کنید حس اعتمادشون رو جلب کنید . تاییدش کنید طوری که مطمعن بشه افراد دیگری براتون جذابیت ندارند با محبت سعی کنید از خشم ونفرتش کم کنید .وقتی اوضاع روحی مساعدی داره بگید چقدر برای شما مهمه وخودش وفرزندتون وزندگیتون رو دوست دارید.سعی کنید با ملایمت ازش بخواید برای اینکه زندگی بهتری داشته باشید یکبار به متخصص مراجعه کنه در مورد رفتارش با خودتون بگید که غیرتش رو دوست دارید و وبراتون مهمه که نسبت به شما حساسه ولی گاهی این رفتار بیش از حده واحساس تحقیر میکنید بگید هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه جای پدر بچشو بگیره و دوس ندارید با این رفتار علاقتون رو زیر سوال ببره بخواید بخاطر اینکه پدر ومادر خوبی باشید به روانشناس مراجعه کنید چون در برابر این بچه مسئولید فعلا در مورد پدرتون باهاش بحث نکنید ولی غیر مستقیم بگید جویای احوالت بود .اگر پدرتون همکاری میکنند بگید گاهی باهاش تماس بگیره وجویای احوالش بشه دوست عزیز هر وقت احساس کردید که میخواید در مورد مشکلات ویا هر موضوعی صحبت کنید میتونید از این طریق با کارشناسان نی نی سایت در ارتباط باشید هدف کلینیک نی نی سایت احساس رضایتمندی در شماست . من وهمکارانم خوشحال میشیم بتونیم کمکتون کنیم موفق باشید