با سلام مجرد ۴۰ساله هستم سونو گرفتم میوم دارم و دارای قاعدگی نامنظم و خونریزی طولانی یک سال پیش که با همین مشکل به پزشک خودم قرص یاز تجویز کردن دو ماه مصرف کردم خوب بود قاعدگی  ام منظم شد ولی اخیر باز پریود نامنظم دارم سونو جدید هم گرفتم همون تعداد میوم رو دارم پزشکم قرص یاز تجویز کرد ولی هرچی میگردم پیدا نمیکنم ایا جایگزینی برای این قرص هست قرص های Ld ایرانی رو نمیتونم مصرف کنم چون شکم میاره لطفا راهنمایی کنید .

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۱ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

از دسته پروژسترون غالب قرص هاي تركيبي دزولست يا دزوسپتيو رو ميتونيد مصرف كنيد