سلام. شوهرم معتاده نمیدونم چه جوری باهاش رفتار کنم که بره برای ترک کمکم کنید؟ لطفا خیلی داغونم

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و اعتیاد

سلام به شما همراه عزيز براي اينكه انگيزه لازم را براي اقدام به درمان همسرتون را أغاز كنيد اين نكته را توجه داشته باشيد كه اعتياد بيماري هست كه هرلحظه احتمال عود ان وجود دارد ولي با مهارت هاي أموخته شده ومديريت خانواده وبيمار ميتونيد عود ولغزش ان را به تاخير بياندازيد شما بايد در جلسات خانواده درماني مراكز ترك اعتياد شركت كنيد تا با توجه به حذف تقويت كننده هاي مثبت ومنفي بيماررا سوق به ترك اعتياد كنيد گاهي اعتياد همسر براي ساير أعضاء داراي امتياز هست پس با هوشمندي خود اين نكات را دريابيد وبستردرمان را براي همسرتون فراهم سأزيد موفق باشيد