درمان کولیک نوزاد دوماهه

83 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. نوزادی دو ماهه هست وقتی باهاش حرف ميزنيم و صحبت ميكنيم خنده هاش خوب هست اما جديدا زبونش رو در مياره اين نشانه ای داره ؟

و اينكه برای نفخش دكتر هم برديم داروی كوليک و گری ميچر هم داديم چون نميتونه راحت باد معدش خالی كنه اذيت بايد چه كنيم بيشتر از غروب به بعد اذيت ميشه؟

اطلاعات تکمیلی

وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام. گریه های حمله ای که بیشتر غروبها رخ میده مربوط به کولی میتونه باشه ودر کولیک نوزادی توصیه هایی میشه مثل ماساژ دادن نوزاد، در آغوش گرفتن، صداهایی مثل سشوار، صدای جاروبرقی و بعضا صدای پدر که در گوش شیرخوار زمزمه کنه میتونه منجر به آروم شدن شیرخوار بشه، و در صورت عدم پاسخ به موارد فوق درمان دارویی پیشنهاد میشه که البته امکان عدم پاسخ به درمان دارویی در اون موارد هم مطرح هست..

تجربه شما

محدثه جان شماهم رعایت کنید زودتر خوب میشه..مثلا من لبنیات اصلا نمیخورم و همه حبوبات رو ۲۴ساعت خیسوندم و آماده در فریزر گذاشتم..بچم حدودا یک ماهه خوب شد.