درد در قسمت چپ بدن

سلام من وقتی۱۶سالم بودتصادف کردم قسمت چپ بدنم شونم قسمت ترقوه وپشتم کوفتگی داشت وشکستگی نداشتم الان ۲۲سالمه وبعضی وقتا دست چپم اگه یه سرمایی به بدن بخوره وبعضی وقتاهم خودبه خود درد میگیره کلاسمت چپ بدنم دردعجیبی میگیره پمادمیزنم بعددوسه روزخوب میشه این ربطی به قلب داره؟ باید چیکار کنم؟ قفسه سینم بدجور درد میگیره و همینطور دنده سمت چپ زیر سینه ام. حتی نمیتونم بخندم یا تکون بخورم بعد چند روز دوباره خوب میشه

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
وقت بخير
درد هاي دوره اي كه پايدار نيستند و بعد از مدتي خود به خود خوب ميشوند بيشتر مربوط به هورمون ها و ويتامين ها و املاح معدني بدن هستند
مرتب ورزش كنيد
پياده روي داشته باشيد
ازمايش خون تخت نظر پزشك عمومي بدهيد و از كافي بودن ويتامين هاي ب و د خودتان مطمئن شويد