چطور از همسرم جدا بشم؟

سلام. من سه ساله ازدواج کردم یه بچه هفت ماهه دارم ،میخوام از شوهرم جدا بشم دست بزن داره هر موقع که بحثمون میشه سر هر چی که باشه بهم حمله میکنه از بچم خجالت میکشم ،از اون طرف هم میگه طلاقت نمیدم دوست داری برو خونه بابات ولی من کسی رو طلاق نمیدم نمیدونم چیکار کنم خیلی افسرده شدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاوره حقوقی

با سلام
شما میتوانید با نامه پزشکی قانونی ، شهادت شهود و تحقیق محلی ضرب و جرح را ثابت نمایید.در صورتی که دادگاه مورد شما را از موارد عسر و حرج تشخیص بدهد حکم طلاق را صادر خواهد کرد.
موفق باشید