اثبات خیانت به همسر

سلام..

خیانت زن به شوهر رو از طریق واتساپ و پیگیری و پرینت تماس ها میشه اثبات کرد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
در صورت درخواست استعلام از مرکز تلفن همراه و ملاحظه تماس و پیامکهای مکرر و بی دلیل در ساعات و روزهای خاص می تواند قرینه بر وقوع این رابطه نامشروع باشد ، ولیکن بعضی از قضات آنرا کافی ندانسته و به دلایل بیشتر همچون شهادت شهود ، اقرار متهم و سایر اوضاع و احوال پرونده توجه و نهایتاً مبادرت به صدور رای می نمایند .
موفق باشید