نحوه اثبات خیانت شوهر

سلام من متوجه شدم همسرم به تازگی زنی را صیغه کرده البته پیام های عاشقانه و حتی غیرشرعی در تلگرام بهش میده البته چون روی شوهرم شناخت دارم مطمئنم برای فرار کردن از عذاب وجدان خودش صیغه کرده!! (مخصوصا در ماه رمضان )

به هر حال چجوری میتونم در دادگاه ثابت کنم با زنی جز من در ارتباط هست .. فقط اسکرین شات پیام های تلگرامش رو دارم

و مطمئن هستم باهاش در تماس هم هست

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. متاسفانه نتیجه گیری در پرونده های رابطه نامشروع از طریق شبکه های اجتماعی دشوار و بعضا غیر ممکن می شود.

2. در صورت طرح شکایت این شما هستید که باید این موضوع را به اثبات برسانید و همانگونه که عرض کردم با دلیت اکانت تقریبا اثبات موضوع غیر ممکن می شود که البته پلیس فتا راهکارهایی برای جلوگیری و بازیابی اکانت حذف شده دارد.

3. حتی در صورت اثبات رابطه نامشروع و ارائه صیغه موقت توسط همسرتان جرم رابطه نامشروع منتفی می شود و حق طلاق برای شما به اثبات می رسد که این مورد هم به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

4. دفاتر ثبت ازدواج الزامی به ثبت کردن صیغه موقت ندارند و به همین دلیل قابل استعلام نیست

توصیه عمومی: همیشه اقدام قضایی و قانونی را بعنوان آخرین راه در نظر بگیرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید با مصالحه و سازش و داوری توسط افراد خبره و حقوقدان مشکلات خود را حل نمایید.

موفق باشید