توقف رشد جنين

72 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من هفته ١٠ بارداري براي سونو مراجعه كردم و گفتن رشد جنين هفته ٦ متوقف شده. مقداری هم خون مشاهده شد توی سونو ولی من اصلا خونريزی نداشتم. دكترم ميگه با يک بار سقط دنبال دليل نميگرديم فقط برای شوهرم آزمايش نوشت. ولی من خيلي نگرانم كه دوباره تكرار بشه☹️دليل توقف رشد چي ميتونه باشه و از كي ميتونم دوباره اقدام برای بارداری كنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

دو ماه پس از سقط ميتوانيد براي بارداري اقدام كنيد .
١٥ درصد بارداري ها سقط مي شوند كه معمولا تكرار نمي شود و نياز به اقدام خاصي ندارد واگر باز هم تكرار شد بايد بررسي هاي مربوط به سقط مكرر انجام شود.

تجربه شما

سلام و خسته نباشيد،٢٦ آبان اولين روز آخرين دوره پريودم بود، آذر ماه پريود نشدم و بی بی چک زدم مثبت بود، آزمايش خون هم دادم مثبت بود،٩ دی رفتم دكتر رشت،سونو واژينال انجام داد گفتش كه همه چی نرماله ساک بارداری تشكليل شده جنين از هفته ديگه تشكيل ميشه گفت دو هفته ديگه بيا،٢٣ دی رفتم درباره سونو واژينال انجام داد گفت متاسفانه رشد نكرده بايد كورتاژ بشی،من ٢٣ سالمه و بارداری اولمه،قبل بارداری هم پيش همين دكتر رفتم تحت نظر باشم چون ميخواستم رشت زايمان كنم خودم تو شهر ديگه ای زندگی ميكنم كه امكانات خوبی نداره،قبل بارداری عفونت قارچی داشتم با پماد واژينال و موضعی طی يک هفته برطرف شد، بعدش يد و فوليک نوشت برام كه روزی يک عدد بندازم،آزمايش خون و ادرار و پاپ اسمير هم انجام دادم و نشون دكتر دادم،اگه مشكلی داشتم نبايد تو آزمايش مشخص ميشد؟!قبل بارداری هم شرايط رحمم كاملا نرمال بود تا حالا كيست هم نداشتم دوره پريودم هم ٢٨ روزه منظم بوده،٩ دی هم گفت ساک تشكيل شده نرماله همه چی،٢٣ دی گفت رشد نكرده بايد كورتاژ شی،من اصلا تو اين دو ماه لكه بينی يا خون ريزی هم نداشتم هرازگاهی انقباضات رحمی هستش اما لكه و خونريزی اصلا،به چه دليل جنین رشد نكرده؟!واقعا برای من سواله