گرید Bو C جنین‌های فریز شده دو روزه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 109 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام خدمت مشاورین محترم گروه بسیار خوب نی نی سایت 🌹🌹

من وارد 41 سال شدم و همسرم 52 ساله هستند، 27 مرداد 98  تخمک کشی داشتم و از 7 تخمک،پنج جنین تشکیل شد که یکی از جنین‌ها که گرید A بود رو دکتر 30 مردادماه برام انتقال دادند که متاسفانه ناموفق بود. چهار جنین دیگه هم دارم که یکی گرید B و 3 تای دیگه گرید C دارند، قراره قبل انتقال هیستروسکوپی بشم و برام خراش بدند،،

سوالی که داشتم اینه که گرید 2 و 3 تاثیری در نقص جنین و مشکلات جسمانی جنین (قلب و مغز و....) خواهد داشت؟!

سوال دیگه ای هم که دارم جنین سه روزه بهتره یا پنج روزه برای انتقال؟

حقیقتا من شرایط تخمک کشی  مجدد ندارم و از طرفی هم نگرانم خدای نکرده جنین‌ها مشکل دار باشند..

ممنون میشم پیرامون گرید جنین توضیح بفرمایید تا من و بقیه دوستاتون هم که همین سوال رو دارند براشون روشن بشه...

با تشکر از لطفتون  ممنون میشم اگر ممکنه در اسرع وقت جواب بدید.

اطلاعات تکمیلی

سن 41 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

منظورازگریدجنین،کیفیت کلی جنین ازنظراحتمال لانه گزینی وبقا هست.اگرلانه گزینی کند،درادامه بابررسیهای مربوط به دوران بارداری سلامت جنین بررسی خواهدشد.

تجربه شما

دکتر عزیز ممنون از پاسخگویی شما بزرگوار، پس با خیال راحت میشه گرید B و C رو انتقال داد، درسته؟؟

در صورتی هم که بگیره همون شرایط گرید a رو داره درسته؟

پس بنابراین نمیشه گفت a جنین سالم و گریدهای B و C جنین ناسالم از نظر ژنتیکی هستند درسته؟

یا تشکر 🌹🌹🌹🌹