جواب سونوگرافی و آزمایش خون

سلام من دختری  ۳۳ ساله هستم بخاطر پریود طولانی سونوگرافی و آزمایش دادم که جواب سونو + لینک عکس های آزمایش رو میفرستم . فعلا امکان دسترسی به پزشک رو ندارم فقط میخوام بدونم جواب آزمایش چی هست؟

* ( این آزمایش و سونوگرافی رو روزی انجام دادم که ۲۲ روز بود پریود بودم و قبل از اونم پریوهای نزدیک بهم و لکه بینی و خونریزی های طولانی داشتم)

جواب سونوگرافی؛

( رحم سایز و اکوی میومتری نرمال دارد.
آندومتر منظم است و ضخامت آن 9mm میباشد.
در هر تخمدان بیش از ده عدد فولیکول کوچک محیطی تا حداکثر قطر 6_7 mm  مشاهده میگردد ، که میتواند مطرح کننده pco باشد.
در کلدوساک مایع آزاد دیده نشد.)

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل منزل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام
تنبلی تخمدان دارید.
این بیماری درمان قطعی ندارد  و با استفاده از داروها و تغییر سبک زندگی می توان تا حدودی عوارض آن را کاهش داد.