سلام وقت بخیر. دخترم نزدیک ۱۰ روزه که درگیر تب هست ۴ تا دکتر بردم سومی گفت باید بستری بشه بردمش پیش فوق تخصص گفت انقدی نیست که بستری بشه گفت فقط بیرون نبرش و هر وقت تب کرد بهش استامینوفن بده نشد شیاف بزار و یک شربت زینک بهش داد گفت تا ۵ روز دیگه خوب میشه هیچ دارویی نداد دیشب تا صبح تب داشت و با استامینوفن پایین نمی اومد من تو اینترنت خوندم که عفونت در خون خیلی خطرناکه شب و روزم شده گریه وزنش پایین اومد هیچ غذایی نمیخوره نمیدونم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، در صورت تب طول کشیده بیشتر از ۴ روز حتما آزمایش خون و ادرار از نظر بررسی عفونت خون و عفونت ادراری لازم است .