سلام .من پوست صورتم حدود 5 ماهه که روش لکه های جوش هست و نمیره و دکتر بهم بنزوئیل پروکساید و اداپالن داده کمی بهتر شده ولی خوب نشده چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کلینیک پوست، مو، لیزر و لاغری

سلام و عرض ادب خدمت شما دوست عزیز و گرامی

شما باید حتما توسط متخصصین پوست وموی کلینیک ایرانیان آنالیز شوید تا بهترین روش که برخی از آن ها روش های یولیزر ها و کیوسوئیچ و مزو های مخصوص لک و .... می باشند را انجام دهید .

جهت اطلاعات بیشتر با بخش پشتیبانی 24 ساعته کلینیک ایرانیان تماس حاصل فرمایید .

021-75900 همین حالا تماس بگیر از مشاوره رایگانت استفاده کن .