با سلام در پیش دبستانی بهم گفتم بچت بیش فعاله ببرش دکتر بهش قرص بده تا کنترل بشه میخوام بدونم علائم بیش فعالی چیه و تشخیصش؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام روزگاری خوش براتون آرزومندم
دقیقا در پرسش قبلی به همین سوال پاسخ دادم و به همین دلیل پاسخمو کپی میکنم.
فقط قابل ذکره که تنها راه درمان بیش فعالی دارو نیست و درمانهای غیردارویی مثل نوروفیدبک هم موثره. همچنین تشخیص فقط و فقط باید توسط متخصص صورت بگیره.
​​​​​​
اختلال کمبود تمرکز/بیش فعالی همانطور که از اسمش پیداست ۲ بخش داره، یکی تمرکز، یکی بیش فعالی.
علائم اختلال تمرکز به این صورته که کودک حداقل ۶ماه یکسری علائم که ذکر میکنم داشته باشه، نتونه به جزئیات یک مطلب که بهش گفته میشه توجه کنه.
تمرکز روی تکالیف درسی ویا فعالیتهای بازی براش مشکل باشه. به این شکل که بازی یا تکلیفو انجام میده ولی در انجامش بی دقتی مشهوده و حین انجامش حواسش به چیزهای دیگه هم هست.
وقتی باهاش حرف میزنید ظاهرا گوشش با شما نیست.
کارهارو ناتمام رها میکنه و به اتمام نمیرسونه.
​​​​​​از کارهایی که کوشش ذهنی زیادی لازم داره خودداری میکنه و به شکلی دوست داره فرار کنه.
لوازمشو گم میکنه.
در کارهای روزمرش فراموشکاره.
همچنین وقتی کاری انجام میده اگر یک رویدادی پیش بیاد حواسش به راحتی از کارش پرت میشه.
شش نشانه از نشانه هایی که گفتم اگر در کودک وجود داره کافیه.
برای مشکلات بیش فعالی هم حداقل ۶ ماه، ۶ نشانه از نشانه هایی که میگم کافیه.
دستها و پاهاشو زیاد تکون میده و روی صندلی وول میخوره.
اگر بهش بگید روی صندلی مدتی بشین و بلند نشو، نمیتونه.
این طرف و آن طرف بدوه حتی اگه بهش بگید این کارو نکنه. البته این علامت نباید به دلیل صرفا لجبازی باشه.
ساکت و آروم بازی کردن براش مشکله و سرصدا داره.
دائم درحال حرکته انگار که یک موتور داره هولش میده.
بیش از حد صحبت کنه.
وقتی ازش سوال میکنید، کل سوالو نشنیده جواب بده.
نتونه منتظ نوبتش توی بازی یا صفها بمونه.
حرف دیگرانو قطع کنه یا بی مقدمه وارد بازی دوستاش بشه.
این علائم که گفته شد صرفا برای اینه که شما تا حدی با این موضوع آشنا بشید اما توصیه میکنم به هیچ وجه برجسب بیش فعال به فرزندتون نزنید و حتما برای بررسی به روانشناس کودک مراجعه کنید چون ممکنه یک اختلال دیگه یکسری از این علائمو ایجاد کنه.
موفق باشید.