خیس شدن لباس زیر با شیرمادر

سلام‌. من۱ماه زایمان کردم‌ از‌ چند نفر شنیدم که اگر‌ شیرم اندازه باشه باید لباس زیرم‌ رو خیس کنه چکه کنه الان عذاب وجدان گرفتم‌ حس میکنم بچه ام سیر نمیشه این حرف درسته؟؟میشه راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام در صورتیکه فرزندتون وزن گیری مناسب داره و در روز ۶ تا ۷ بار ادرار د ۳ تا ۴ بار مدفوع میکنه یعنی شیرتون کافیه و اصلا نگران نباشید. معیار کفایت شیر وزن گیری مناسب شیرخواره نه خیسی لباس زیر!!