سلام من ۴ هفته و ۶ روزه که باردارم مشکلم سیگار کشیدنمه وقتی فهمیدم حامله ام کمش کردم یک نصفه صبح یه نصفه هم شب میکشم ولی حالم اصلا خوب نیست کارم همش شده گریه چون بارداری اولم گفتن قلبش تشکیل نشده و سقط شد بچم نمیدونم باید چیکار کنم ترک سیگار برام سخته اعصابم بهم میریزه همش با شوهرم دعوام میشه عصبی میشم من باید چیکار کنم بچمو سقط کنم یعنی ناقص به دنیا میاد بخدا دارم دیونه میشم به دادم برسید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام وقت بخیر
در طول بارداری سعی کنید سیگار را کمتر کنید. خیر استرس نداشته باشید ، چون جنین ناقص نمیشه . اما مراقبت های بارداری را کامل انجام دهید