قهر طولانی با همسر

سلام وقت بخیر. شوهرم اصلا انرژی واسه خونه نداره همش در حال کار کردن هست البته قبلا اینقدر کم انرژی نبود الان بیشتر شده نه با هم تفریح میریم نه حرف میزنیم روز به روز سردتر میشیم و اختلافات مون هم بیشتر این رفتاراش باعث شده من زیاد عشق قدیمیم کنم و دلتنگش بشم البته باهاش ارتباطی ندارم فقط ذهنم درگیرش میشه. نمی دونم چیکار کنم ناگهانی ناراحت میشه از یه چیزی و اصلا من نمی دونم از چی بوده قهر میکنه و حتی اگه چند ماه هم طول بکشه پا پیش نمیذاره. ممنون میشم راه حلی پیش روم بذارید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار (فوق لیسانس) وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

با سلام خدمت شما
 ببینید همسر شما به چه دلیل  زیاد کار میکنند ؟برای تامین نیازهای مالی برای اینکه بتواند به بقای خانواده کمک کند .مدتی دست از سرزنش کردن بردارید که چرا تفریح نداریم ؟ چرا برای من وقت نمیگذاری ؟چرا ؟چرا ؟چرا؟.....همین سرزنش نکردن وحذف جملاتی که بار منفی دارند وهمسر شما را آزار میدهند باعث میشود همسر شما به شما نزدیک تر شوند بعد از آن میتوانیدبررسی کنید که همسر شما از چه جملاتی بیشتر خوشش میاید وچه تفریحاتی بیشتر دوست دارد انها را بکار ببرید وپیشنهاد بدهید .تا بتوانید صمیمیت از دست رفته را باز گردانید سعی کنید زمانهایی از دریچه نگاه او به مسایل نگاه کنید تا بتوانید بهتر او را درک کنید اینها را گفتم که سعی کنید اول خودتان قدم مثبتی در رابطه بردارید تا همسرتان هم تشویق شود همین کار را انجام دهد .وبتوانید کم کم خواستهایتان را به شیوه صحیح با هم مطرح کنید وبه بهتر شدن رابطه کمک کنید