سلام خسته نباشید. من 4 سال هست ازدواج کردم. اوایل همه چیز خوب بود تا زمانی که برای بچه اقدام کردیم. 10 ماه اقدام بودم و تمام ذهنیت من و همسرم به سمت باردار شدنم بود همین هم باعث شد از نظر جنسی سرد بشم. تا اینکه در بارداریم هم همینطور بودم وزمان شیر دهی هم همینطور مخصوصا بخاطر مشغله های بچه داری و کار خونه. الان پسرم 15 ماه داره و من ناخواسته باردارشدم. منتها مشکل سردی جنسیم تشدید هم شده. در حال حاضر هم به پسرم شیر میدم هم 10 هفته باردار هستم. به شدت سرد و بی میل هستم و این روی زندگیم خیلی تاثیر گذاشته. میخوام بدونم با این وضعیت الان میتونم دنبال درمان باشم یا باید تا بعد شیردهی بچه دوم هم صبر کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، متاسفانه به علت تغییرات هورمونی، مشغله زیاد، بیخوابی، استرس و...کاملا طبیعیست که میل جنسی شما کم شده باشد. وضعیت شیردهی و بارداری دوم مشکلات شما را پیچیده تر می کند. فعلا نمی توان برای درمان کاری کرد. اما تلاش شما در جهت حفظ رابطه صمیمانه فیزیکی با همسر باشد، یعنی آغوش، بوسه، لمس...رابطه جنسی کم بود اشکال ندارد، اما در کل باید برای هم وقت بگذارید و با بدن همدیگر غریبه نشوید.