سلام وقتتون بخی.ر من ۲۴ سالمه و در عرض ۲۰ ماه دو تا بچه به دنیا آوردم دومی الان ۳ ماهشه تیروئیدم کم کاره و از عوارضش آزار میبینم باید به تنهایی از پس دوتا بچه و کار خونه بر بیام چون شوهرم تو شرکت کار میکنه هر روز صبح زود میره سر کار تا اذان شب از خانوادمم دورم و هیچ دوست و آشنایی ندارم تو این شهرحتی دوستی ندارم که تلفنی باهاش در ارتباط باشم با دوتا بچه زیر دوسال بیرون نمیتونم برم از صبح تا شب با دوتا بچه کوچیک سروکله میزنم که شوهرم بیاد اما اونم وقتی میاد خسته و بیحاله۷ ساله ازدواج کردیم ولی پیشرفتی نکردیم با این اوضاع جامعه و در آمد کارگری و مخارج بالای زندگی هیچی از خودمون نداریم  منم الان اصلا حوصله هیچی رو ندارم کسل و بی حالم حس میکنم جونی واسم نمونده از طرفی بچه هامم خیلی اذیتم میکنن حتی با شوهرم طوریم که انگار حرف همو نمی فهمیم اصلا وقتی واسه هم نداریم  زندگیمو رو هوا میبینم وخیلی نا امیدم خیلی بد اخلاق شدم بهم بگین چیکار کنم از این اوضاع خلاص شم کمکم کنید فکرم اصلا کار نمیکنه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

با سلام خدمت شما دوست گرامی

دوست عزیز اول از همه دروان تیروییدتان را به طور منظم انجام دهید وداروها را سر وقت مصرف کنید به این دلیل که خلق وخو را تحت تاثیر قرار میدهد . دوم اینکه حتما حتما ویتامینهای بدنتان را چک کنید "چون دوبارداری ودوران شیر دهی پشت سر هم داشته اید "و حتما شروع کنید به مصرف مولتی ویتامین چون کمبود ویتامینها هم در خلق افسرده نقش دارد.ورزشهای هست که میتوان در خانه بایک سی دی انجام داد مثل :ایروبیک .در طول روز نیم ساعت ورزش کنید کمک زیادی به بالا رفتن روحیه شما میکند .بعد افکار تان را بررسی کنید فکرهای غلط را شناسایی کنید وافکار مثبت را جایگزین کنید .متاسفانه ما عادت داریم بیشتر به جنبه های منفی زندگیمان تمرکز میکنیم .از امروز سعی کنید داشته هایتان را پیدا کنید ودر ذهنتان مرور کنید وبه خاطر داشتن آنها شکر گزاری کنید تا ذهن شما عادت کند بر جنبه های مثبت تمرکز کند مطمین باشید روز به روز بیشتر میشوند.شما سن کمی دارید وفرصت برای زندگی زیاد .با بچه هایتان بیشتر بازی وشوخی کنید" بدون افکار مزاحم "به بالا رفتن روحیه شما کمک میکند