علائم پارگی کیسه آب جنین

سلام من هفته 24 بارداری هستم ترشحات سبز رنگ دارم و دکتر دیردز بهم قرص واژن داد دیشب بااپلیکاتورکه استفاده کردم از صبح از من اب میاد ترشح نیست و ابکیه و بو نداره خیلی نگرانم تورو خدا زود جوابمو بدید.البته درحد بند انگشت داخل فرستادم مطمئنم.امروز هم دکترا نیستن بگید چیکار کنم.من ازمایش آمینوسنتز هم دادم و از اون بابت میترسم کیسه آبم پاره شه 9 هفته از ازمایشم گذشته آیا بازم خطری هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ، قرص واژينال رو در دوران بارداري فقط يك تا يك و نيم بند انگشت وارد واژن كنيد ، حتي ميتوانيد بدون اپليكاتور و با انگشت تميز وارد واژن  كنيد. ابريزش طبيعي نيست، نوار بهداشتي بگذاريد اگر تر شد حتما سونوكرافي مجدد انجام بشه. تا آماده شدن جواب سونوگرافي مقاربت و فعاليت زياد ممنوع است