سلام دخترم هفده ماهشه اما هنوز راه نیوفتاده الآن چند وقتیه که وایمیسته ولی فقط چند ثانیه چون اصلأ تعادل نداره و زانوهاش قدرت نداره زود زمین میخوره من خیلی نگرانم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی

سلام وقتتون بخیر. پیشنهاد میکنم خودتون کنار دیوار تمرین بغل به بغل راه رفتن و ایستادن رو با فرزندتون انجام بدید. هم پشت به دیوار و هم رو به دیوار. در ضمن پیشنهاد میکنم حتما به یک متخصص مراجعه بفرمایید.