با یبوست نوزاد دوماهه چه کنم؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 52 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. دخترم از ابتدای دو ماهگی سه پنج روز شکمش کار نکرده و هر سه بار به زور چرب تحریک مقعدی و شیاف کار کرده که البته سفت نبود شیر خودمم میخوره دکتر بردم گفت اگه دفع گاز داره تا ده روز کار نکنه عیبی نداره اما خود به خود کار نمیکنه قبلا خوب کار میکرد، تب و استفراغم نداره با روغن زیتونم ماساژش دادم قطره بی بی کر هم می دم اما فایده نداشته چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، بررسی از نظر کم کار بودن اعصاب روده توصیه می شود. به متخصص کودکان مراجعه فرمایید.

تجربه شما

سلام. ببخشید دختر من هم این طوری بود. اول اینکه چون خودم یبوست داشتم و شیر من رو می خورد اونم اذیت میشد بعدش دکتر بردم شربت لاکتوز بهش داد و شربت بی بی کر براش خیلی خوب بود .یعنی بگم شربت بی بی کر عالیه .اگر خودتون هم یبوست دارید اول خودتون رو درمان کنید.